Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Xρειάζεται η στήριξη και η ενεργή συμμετοχή όλων μας ώστε να πετύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα

Ζούμε σε μια ιδιαίτερη εποχή με πολλές και δύσκολες συγκυρίες για την χώρα μας. Χρειάζεται λοιπόν όλοι να δραστηριοποιηθούμε και μέσα από συντονισμένες και οργανωμένες συλλογικές δράσεις να προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα πρέπει να δοθεί η δυνατότητα σε νέους ανθρώπους, με φρέσκιες ιδέες, με όραμα και διάθεση να προσφέρουν για την ανάδειξη των τοπικών κοινωνιών μακριά από κομματισμούς, χρωματισμούς, συμφέροντα και φιλοδοξίες.

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Περιοδεία στο Μεσολόγγι

Ι.Π. Μεσολογγίου 29/3/14
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο συνδυασμός «Συνεργασία Πολιτών» με τους εμπόρους του Μεσολογγίου
Στους κεντρικούς δρόμους της πόλης του Μεσολογγίου περπάτησε το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014, σύσσωμος ο συνδυασμός «Συνεργασία Πολιτών» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Μουρκούση και ήρθε σε επαφή με τους περισσότερους ιδιοκτήτες καταστημάτων και πολλούς πολίτες που βρίσκονταν εκεί.

Η υποδοχή που του επεφύλαξαν ήταν εξαιρετική και όλοι έδειξαν ότι προσδοκούν από το Νίκο Μουρκούση να αναστρέψει την τεράστια οικονομική ύφεση, στην οποία έχει μπει η πόλη, μετά την συρρίκνωση του ΤΕΙ. Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι τα περισσότερα καταστήματα ήταν άδεια και κοινή επωδός των εμπόρων ήταν η μεγάλη πτώση του τζίρου, που τείνει να οδηγήσει στο κλείσιμο πολλές επιχειρήσεις.

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Νέα Υποψήφιοι

Ι.Π. Μεσολογγίου 28/3/14
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Με νέα σημαντικά πρόσωπα ενισχύεται ο συνδυασμός του Νίκου Μουρκούση»
Με νέα σημαντικά πρόσωπα ενισχύεται ο συνδυασμός «Συνεργασία Πολιτών» του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Μουρκούση που σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί.
   Με την ανακοίνωση άλλων  οκτώ προσώπων, ο συνολικός αριθμός των υποψηφίων του συνδυασμού «Συνεργασία Πολιτών», ανέρχεται σε 93 πρόσωπα.

Απάντηση στα «σχόλια» του κ. Κατσούλη

Ι.Π. Μεσολογγίου 27/3/14

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε δεινή πολιτική θέση βρίσκεται, πλέον, ο απερχόμενος δήμαρχος Παν. Κατσούλης, που αντί να ασκεί τα καθήκοντά του και τις υποχρεώσεις του απέναντι στους δημότες, αναλώνεται σε χωρίς ουσία πολεμική εναντίον μας.
Σεβόμαστε την τεράστια δυσκολία που συναντά, ακόμη και για την αριθμητική κατάρτιση ψηφοδελτίου, αλλά δεν θα τον ακολουθήσουμε στην πεζοδρομιακού τύπου πολιτική, την οποία εφαρμόζει. Ο Συνδυασμός «Συνεργασία Πολιτών», για το θέμα που εγείρει, έχει κατ΄ επανάληψη τοποθετηθεί δημόσια με σαφήνεια.
Επί της ουσίας, προσπαθεί να μας καταλογίσει την μη ύπαρξη και λειτουργία Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης Παραβατικότητας στο Δήμο, ενώ είχε θεσμοθετηθεί (όπως ο ίδιος αναφέρει) από το 2006. Μήπως ήμουν δήμαρχος εγώ και δεν το γνωρίζω; Μήπως κάτι εμπόδισε τον κ. Κατσούλη να το συστήσει και να το λειτουργήσει;

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Μόνο οι ανιδιοτελείς μπορούν να εγγυηθούν την ενότητα και την συνεργασία

Ι.Π. Μεσολογγίου 26 Μαρτίου 2013

Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες,
Σας απευθύνω αυτή την επιστολή για να σας κοινοποιήσω την απόφασή μου να επιστρέψω στα δημοτικά δρώμενα, μετά την πρόσφατη συνταξιοδότησή μου απ’ την ALPHA BANK, να σας εκθέσω τους λόγους και τα κίνητρα αυτής μου της απόφασης και να ζητήσω την στήριξή σας. Οι πόροι του κράτους προς την τοπική Αυτοδιοίκηση συρρικνώνονται. Ο Δήμος μας βρίσκεται μπροστά σε προκλήσεις, ενώ παραδίδεται φτωχότερος. Μέσα σε αυτή την πρωτοφανή κρίση, τόσο από κοινωνική και οικονομική άποψη όσο και από πολιτική, θα συμφωνήσετε όλοι ότι ο ενιαίος δήμος Ι. Π. Μεσολογγίου έχει ανάγκη από προτάσεις, ανιδιοτέλεια, όραμα, ενότητα και συνεργασία. Επιπρόσθετα εγώ προσωπικά είμαι της άποψης ότι έχει ανάγκη και από «αυτοδιοίκηση».

Αυτοδιοίκηση. Πρέπει επιτέλους να πούμε όχι στους «σωτήρες» επισκέπτες. Οφείλουμε να διαχειριστούμε εμείς οι ίδιοι τον τόπο που πονάμε. Και ανιδιοτέλεια. Που την ευαγγελίζονται όλοι ανεξαιρέτως όσοι ασχολούνται με την πολιτική αλλά, αλήθεια, για πόσους και ποιους είναι πραγματικά στάση ζωής; Για να είσαι ανιδιοτελής στην πράξη, και όχι μόνο στα λόγια, απαιτείται να πληρούνται μια σειρά από προϋποθέσεις. Μόνο οι ανιδιοτελείς μπορούν να έχουν όραμα. Μόνο οι ανιδιοτελείς μπορούν να εγγυηθούν την ενότητα και την συνεργασία.

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

«Νικ. Μουρκούσης: Προτεραιότητα το υγιεινό πόσιμο νερό στο Αιτωλικό»

Ι.Π. Μεσολογγίου 22/3/14 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Νικ. Μουρκούσης: Προτεραιότητα το υγιεινό πόσιμο νερό στο Αιτωλικό»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού (22 Μαρτίου) ο Δημοτικός Συνδυασμός «Συνεργασία Πολιτών», με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Μουρκούση, επέλεξε συμβολικά να επισκεφθεί το Σάββατο 22/3/14 το Αιτωλικό, που τα τελευταία χρόνια υποφέρει από το μολυσμένο και ακατάλληλο για κάθε χρήση νερό, που διοχετεύεται στους κατοίκους του.

Ο Νίκος Μουρκούσης με δεκάδες υποψηφίους του συνδυασμού του, περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους και τις πλατείες του Αιτωλικού, συναντήθηκε με όλους τους εμπόρους και επιχειρηματίες, με τον πρώην Δήμαρχο κ. Κώστα Σταράμο και με εκπροσώπους φορέων. Άκουσε τα προβλήματα και κατέγραψε την δίκαιη αγανάκτηση των κατοίκων, κυρίως για το νερό, για την ελλιπή καθαριότητα, τις εστίες μόλυνσης στο κέντρο, την εγκατάλειψη που είναι εμφανέστατη, τα ημιτελή έργα που γίνονται με λάθος σχεδιασμό και την τραγική κατάσταση της λιμνοθάλασσας. Η κραυγή αγωνίας όλων και ιδιαίτερα των αλιέων, ήταν αισθητή, και οι κάτοικοι εξέφρασαν την απαίτηση, να ενδιαφερθεί, επιτέλους, κάποιος για το Αιτωλικό.

«Ο Νίκος Μουρκούσης κοντά στον Ερυθρό Σταυρό»

Ι.Π. Μεσολογγίου 23/3/14

Το σημαντικό και ανιδιοτελές έργο που επιτελεί το τοπικό κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού, εξήρε ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Μουρκούσης, συνομιλώντας με τον Πρόεδρό του, γνωστό οφθαλμίατρο κ. Άρη Τριβλή. Με την ευκαιρία της συλλογής φαρμάκων από τον Ε.Σ. για τους άπορους συμπολίτες μας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23/3/14 στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου, ο Νίκος Μουρκούσης προσκομίζοντας την συνεισφορά του, συγχάρηκε όλα τα στελέχη για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

«Ο Νίκος Μουρκούσης στον αγώνα Βόλεϋ της Γ.Ε. Μεσολογγίου»

Ι.Π. Μεσολογγίου 22/3/14


Τον νικηφόρο αγώνα της ομάδας βόλεϋ της Γυμναστικής Ένωσης Μεσολογγίου, παρακολούθησε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 22 Μαρτίου 2014 ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Μουρκούσης.
Μετά τον αγώνα, συγχάρηκε τους Μεσολογγίτες αθλητές και τον προπονητή τους Βασίλη Μανθάτη και άκουσε τα παράπονα για την κακή κατάσταση του Κλειστού Γηπέδου. Όταν βρέχει, το γήπεδο γεμίζει νερά που καθιστούν αδύνατη την διεξαγωγή αγώνων ενώ υπάρχει ανάγκη συντήρησης και ανάνεωσης του εξοπλισμού (ταμπλώ).

«Ο Νίκος Μουρκούσης στην βράβευση αριστούχων μαθητών»

Ι.Π. Μεσολογγίου 22/3/14

Στο 1ο Δημ. Σχολείο Κατοχής παραβρέθηκε ο Νίκος Μουρκούσης, το απόγευμα του Σαββάτου 22 Μαρτίου 2014, όπου το Κορδόσειο Κοινωφελές Ίδρυμα βράβευσε αριστούχους μαθητές των σχολείων της περιοχής, καθώς και φοιτητές που εισήχθηκαν με άριστα σε Σχολές. Στην ίδια σεμνή εκδήλωση, τιμήθηκε για την πολυετή προσφορά του, ο Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Αιτωλικού.

«Συνάντηση με την Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου»

Ι.Π. Μεσολογγίου 18/3/14  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση εργασίας και ενημέρωσης με τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π.Μεσολογγίου, είχε την Δευτέρα 18/3/14 ο
υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Μουρκούσης, επικεφαλήςεπιχειρηματιών που είναι υποψήφιοι του συνδυασμού «Συνεργασία Πολιτών».
Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα, με ανταλλαγή απόψεων πάνω σε μεγάλα ζητήματα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ότι οι απόψεις τους συγκλίνουν.

Συνάντηση με τον Σύλλογο «Φίλοι των Ζώων και Περιβάλλοντος Μεσολογγίου»

Ι.Π. Μεσολογγίου 16/3/14

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με τον Σύλλογο «Φίλοι των Ζώων και Περιβάλλοντος Μεσολογγίου»

Το Σάββατο 14 Μαρτίου,  ο Νίκος Μουρκούσης συναντήθηκε με την πρόεδρο κα. Αριστέα Τσαγανέα και το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου «Φίλοι των Ζώων και του Περιβάλλοντος Μεσολογγίου» και είχε εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με τους σκοπούς του συλλόγου και την διαχείριση των αδέσποτων ζώων.

Την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις φιλοξενίας των αδέσποτων, που διατηρεί ο σύλλογος στην περιοχή «Μοτίβο» και διαπίστωσε τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες οι εθελοντές του συλλόγου προσπαθούν να βοηθήσουν και να σιτίσουν δεκάδες ζώων.

Επίσκεψη στο εργοστάσιο «ΔΕΛΦΟΙ»

Ι.Π. Μεσολογγίου 16/3/14

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη στο εργοστάσιο «ΔΕΛΦΟΙ»

Την μεγάλη μονάδα παραγωγής τυροκομικών προϊόντων «ΔΕΛΦΟΙ» που βρίσκεται στο Μεσολόγγι, επισκέφθηκε το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Μουρκούσης επικεφαλής αντιπροσωπείας του συνδυασμού του. 

Ο Νίκος Μουρκούσης και οι συνεργάτες του έγιναν δεκτοί από τον ιδιοκτήτη κ. Κώστα Δανικέλη, που τους ξενάγησε στους χώρους του υπερσύγχρονου εργοστασίου της επιχείρησης του, που απασχολεί δεκάδες εργαζομένους και αποτελεί σημαντική πηγή εσόδων για την περιοχή μας.

«Περιοδεία στην Παραχελωίτιδα»

Ι.Π. Μεσολογγίου 14/3/14
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Δυναμικά μπροστά ο συνδυασμός του Νίκου Μουρκούση»

«Περιοδεία στην Παραχελωίτιδα»


Σύσσωμος ο συνδυασμός «Συνεργασία Πολιτών»  με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Μουρκούση πραγματοποίησε την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 επιτυχημένη προεκλογική περιοδεία στην Πεντάλοφο και τη Γουριά.

Η εγκάρδια και θετική ανταπόκριση των πολιτών στην παρουσία των δεκάδων σημαντικών προσώπων που στηρίζουν τον Νίκο Μουρκούση ήταν διάχυτη. Στις επαφές και συζητήσεις που έγιναν, καταγράφηκαν τα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τους δημότες και όλοι επισήμαναν ότι προσδοκούν από τον Νίκο Μουρκούση και τους συνεργάτες του να κάνουν την διαφορά που θα αλλάξει την καθημερινότητα τους.


Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Νικ. Μουρκούση σε Λεσίνι και Κατοχή

Ι.Π. Μεσολογγίου 20 Μαρτίου 2014 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Λεσίνι και την Κατοχή επισκέφθηκε την Πέμπτη 20/3/14 ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Μουρκούσης, επικεφαλής ολόκληρου του συνδυασμού του.

Ο γιατρός είναι πολύ γνωστός στην περιοχή, αφού θήτευσε εκεί επί πενταετία και έκτοτε στο Κέντρο Υγείας ήταν οικογενειακός γιατρός εκατοντάδων οικογενειών. Επιπλέον, διατηρεί φιλικές σχέσεις με το σύνολο των κατοίκων, που τον αγαπούν και τον εμπιστεύονται.

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Συνάντηση του υποψ. Δημάρχου Νικ. Μουρκούση με τους ιδιοκτήτες ταξί

 Ι.Π. Μεσολογγίου 19/3/14
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε πολύ φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την 19/3/14 η συνάντηση του γιατρού και υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Μουρκούση με τους ιδιοκτήτες ταξί της περιοχής Μεσολογγίου, παρουσία στελεχών του δημοτικού συνδυασμού «Συνεργασία Πολιτών».

Ο Νικ. Μουρκούσης είχε την ευκαιρία να αναπτύξει πως προτίθεται να στρέψει την περιοχή στην κατεύθυνση της τουριστικής ανάπτυξης και ζήτησε την αρωγή και των ιδιοκτητών ταξί, που πρώτοι έρχονται σε επαφή με τους επισκέπτες της περιοχής.

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Νέα πρόσωπα στο Συνδυασμό «Συνεργασία Πολιτών» του Νίκου Μουρκούση

I.Π. Μεσολογγίου 12/3/14
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με δέκα (10) νέα σημαντικά πρόσωπα εμπλουτίζεται ο Συνδυασμός «Συνεργασία Πολιτών» του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Μουρκούση, φθάνοντας τον συνολικό αριθμό των 74 υποψηφίων συμβούλων. Τα πρόσωπα αυτά είναι τα εξής:

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

  • Στεφανάτος Γεώργιος του Στεφάνου – Ιδιωτικός Υπάλληλος
  • Κουτσοπούλου Σταυρούλα του Γεωργίου – Ιδιωτικός Υπάλληλος

ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ

  • Μαστραπάς Κων/νος του Νικολάου – πρ. Πρόεδρος Κοινότητος Ευηνοχωρίου – πρ. Αντιδήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  • Ξηρός Δημήτριος του Πέτρου - Αγρότης

ΑΙΤΩΛΙΚΟ

  • Φούντας Δημήτριος – Πρόεδρος Δ.Κ. Αιτωλικού

ΝΕΟΧΩΡΙ

  • Γούργαρη-Θεοδωράκη Μέμη, συζ. Ανδρέα – Αγρότισσα – Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Νεοχωρίου
  • Πλεξίδας Κων/νος του Δημητρίου – Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός

ΛΕΣΙΝΙ

  • Τσεκούρας Στέφανος του Γεωργίου – Αστυνομικός

ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ

  • Μιχόπουλος Τριάδης του Γεωργίου – Επιχειρηματίας – Πρόεδρος Τ.Κ. Πενταλόφου
  • Αλεξόπουλος Νικόλαος του Φωτίου - Αγρότης

Εκ του Γραφείου Τύπου

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Περιοδεία του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Μουρκούση σε Ευηνοχώρι και Αγ. Γεώργιο

Το Ευηνοχώρι και τον Άγιο Γεώργιο επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο 8 και 9/3/14 ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Μουρκούσης. Επικεφαλής του συνόλου των υποψηφίων του Δημοτικού Συνδυασμού «Συνεργασία Πολιτών», συνομίλησε με δεκάδες συμπολίτες, επισκέφθηκε δημόσιους χώρους και επιχειρήσεις ενώ συναντήθηκε με τους προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων.

Η επαφή με τους δημότες είναι ο ασφαλέστερος τρόπος καταγραφής των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, ώστε να υπάρξει επεξεργασία και να δοθούν οι κατάλληλες λύσεις. Δυστυχώς κι εδώ, η καθημερινότητα αποτελεί το μείζον πρόβλημα. Ο ελλιπής δημοτικός φωτισμός, η πλημμελής αποκομιδή απορριμμάτων, οι κατεστραμμένοι δρόμοι αλλά και η ποιότητα του πόσιμου νερού και η έλλειψη αποχέτευσης, είναι τα ζητήματα που ανέδειξαν οι περισσότεροι δημότες αυτών των παραγωγικών χωριών, που νοιώθουν βαθιά εγκατάλειψη από την παρούσα δημοτική αρχή.

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Μουρκούση με το Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσολογγίου-Ναυπακτίας

Ι.Π. Μεσολογγίου 9/3/14
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με το Δ.Σ. και το Εποπτικό Συμβούλιο της «Ενωσης» Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσολογγίου-Ναυπακτίας, συναντήθηκε το Σάββατο 8/3/14 ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Μουρκούσης, επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπείας του Δημοτικού Συνδυασμού «Συνεργασία Πολιτών».
Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια επαφών του Συνδυασμού με όλους τους παραγωγικούς Φορείς, ώστε να γίνει η συλλογή και η επεξεργασία των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Σε μια κατ’εξοχήν αγροκτηνοτροφική περιοχή, όπως ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου, ο υπ. Δήμαρχος Νικ. Μουρκούσης επέλεξε να ξεκινήσει τον κύκλο των επαφών και διαβουλεύσεων, με τον κύριο εκπρόσωπο των αγροτών της ευρύτερης περιοχής, που είναι «Η ΕΝΩΣΗ».

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Μήνυμα του υποψηφίου Δημάρχου Νικ. Μουρκούση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Ι.Π. Μεσολογγίου 7/3/14
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μήνυμα του υποψηφίου Δημάρχου Νικ. Μουρκούση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
«Οι γυναίκες του Σήμερα, μετά από πολλές κατακτήσεις υπεράσπισης του φύλου τους, εξακολουθούν να βιώνουν την εργασιακή ανισότητα, τον αποκλεισμό και την βία, έχοντας όμως όλο το βάρος της μητρικής και συζυγικής ενασχόλησης στους ώμους τους.        
Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας πρέπει να τις οπλίσει με δύναμη ψυχής και πείσμα, ώστε να παλέψουν για την επόμενη μέρα, για το Αύριο. Οι γυναίκες, είναι ο πυλώνας της οικογενειακής και κοινωνικής δομής και πρέπει να στηριχθούν με την σκέψη και τις πράξεις όλων μας./

Σε όλες τις συνδημότισσες του διευρυμένου Δήμου μας, τις γυναίκες του χθες του σήμερα του αύριο, τις αγωνίστριες της ζωής, εύχομαι ολόψυχα Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα , με δύναμη και υγεία να πλάσουν το Μέλλον.»
Νίκος Γ. Μουρκούσης
Υποψήφιος Δήμαρχος
Ι.Π. Μεσολογγίου-Αιτωλικού-Οινιαδών


Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Νέοι Υποψήφιοι

Ι.Π. Μεσολογγίου 2/3/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με νέα σημαντικά πρόσωπα στελεχώνεται το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Συνεργασία Πολιτών» του υποψηφίου Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου-Αιτωλικού-Οινιαδών Νικ. Μουρκούση.
Ακολουθώντας μια νικηφόρα πορεία, ο συνδυασμός προηγείται στις προτιμήσεις των συμπολιτών μας και καθημερινά, εκατοντάδες πολίτες που διαμαρτύρονται για την κατάντια και την γκρίζα καθημερινότητα στα χωριά και τις πόλεις του διευρυμένου Δήμου, προσβλέπουν στο διαφορετικό που πρεσβεύει ο Νίκος Μουρκούσης και οι συνεργάτες του.
Εξάλλου, υλοποιώντας το κεντρικό σύνθημα του συνδυασμού, ο υποψήφιος Δήμαρχος υλοποιεί συνεργασίες και συμμαχίες με άλλους υποψηφίους αλλά και επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες, που θα του δώσουν τη νίκη και κυρίως θα συστρατευθούν στην μεγάλη προσπάθεια να ξεκολλήσει ο Δήμος μας από το τέλμα και να πάει μπροστά. Μεταξύ των άλλων υποψηφίων που έχουν ήδη ανακοινωθεί, συγκαταλέγονται πλέον και οι κάτωθι:

Μεσολόγγι
  1. Γκούβρας Αθανάσιος του Χρήστου – Επιχειρηματίας (Εργοστάσιο Ξυλείας)
  2. Μπεμπέλη Χριστίνα του Ευθυμίου – Ιδιωτ. Υπάλληλος  
Αιτωλικό
  1. Παπαγιαννοπούλου-Σαρδελή Πόπη, σύζ. Κων/νου – Ιδιωτ. Υπάλληλος
  2. Κοσμίδης Χρήστος του Κοσμά – Πτυχιούχος Οικον. Σχολής Νομικής Αθηνών – Αντιπρόεδρος Εμπορ. Συλλόγου Αιτωλικού
  3. Τρικαλινού Σίσσυ του Δημητρίου – Ιδιωτ. Υπάλληλος
  4. Σάλας Γεώργιος του Δημητρίου - Αγρότης
Νεοχώρι
  1. Δαμιανός Ιωάννης του Αθανασίου
Πεντάλοφος
  1. Μακρής Νικόλαος του Ευθυμίου - Αγρότης
  2. Ράπτη-Κουκουρδέλη Βάσω, συζ. Ανδρέα
Λεσίνι
  1. Αυδής Νικόλαος του Παναγιώτη – πρώην Αντιδήμαρχος Οινιαδών
  2. Κοντοπάνος Κων/νος του Γερασίμου - Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου
Ευηνοχώρι
  1. Μπαλαμπάνη-Ξηρού Κων/να, συζ. Γεωργίου – Αγρότισσα
Άγιος Γεώργιος
  1. Ντούνης Αναστάσιος του Αλεξάνδρου – Αγρότης
Ελληνικά
  1. Μπαλάσκας Γεώργιος του Δημητρίου – Εργατοτεχνίτης