Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Νέα πρόσωπα στο Συνδυασμό μας

Ι.Π. Μεσολογγίου 13/4/14

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώνεται η συγκρότηση του Συνδυασμού «Συνεργασία Πολιτών» του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Μουρκούση, με την ανακοίνωση των ονομάτων ακόμη 15 σημαντικών συμπολιτών μας, που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο της νίκης στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές. Έτσι, ο συνολικός αριθμός των υποψηφίων συμβούλων ανέρχεται σε 107 και πολύ σύντομα θα έχουν επανδρωθεί όλα τα τοπικά συμβούλια, με τον μέγιστο αριθμό των υποψηφίων.

Ομιλία εγκαινίων εκλογικού κέντρου

Συνδημότισσες και συνδημότες του διευρυμένου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου,
Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του αγώνα μας, να διεκδικήσουμε την ψήφο των Συμπολιτών μας. Θέλουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, προκειμένου να δούμε το Δήμο μας να βγαίνει απ το περιθώριο του ενδιαφέροντος, και να παίρνει τη θέση που του αξίζει και του αναλογεί, στα χαρτιά και στην πράξη. Οχι μόνο στα λόγια, κυρίως και πρωτίστως, στα έργα. Το όραμά μας για το Δήμο μας είναι ένα όραμα αξιώσεων, για ένα τόπο που πραγματικά το αξίζει. Για το Δήμο που διαλέξαμε να ζήσουμε, να φτιάξουμε οικογένεια, να εργαστούμε.

Φίλες και φίλοι,
Η συγκίνηση που νιώθω αυτή την στιγμή είναι έντονη. Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την πίστη σας στην αγνότητα και την αλήθεια των προθέσεων μου. Εχει αναπτυχθεί μεταξύ μας μια δυνατή σχέση ειλικρίνειας, εκτίμησης και αγάπης. Σας ευγνωμονώ για την εμπιστοσύνη και την πίστη που μου δείχνετε. Μένω εδώ μαζί σας όλα μου τα χρόνια, στα εύκολα και στα δύσκολα, σε χαρές και λύπες. Με τα θετικά μου και τα αρνητικά μου, πάντα όμως πορεύομαι με ειλικρίνεια και σεβασμό στον συνάνθρωπο μου. Δεν είμαι ευκαιριακός επισκέπτης στον τόπο μας, βρίσκομαι πάντα ανάμεσά σας. Είμαστε συνοδοιπόροι στον ίδιο δρόμο, στο δρόμο της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, της ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ, της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. Με τη δική σας στήριξη, συμπαράσταση και προτροπή, αλλά και την δική μου ισχυρή θέληση να προσφέρω ενεργά και αποτελεσματικά στον τόπο μας, ξεκινήσαμε κι αυτό τον αγώνα, με τελικό σκοπό να γυρίσει σελίδα ο Δήμος μας. Και να είστε βέβαιοι, όλοι μαζί, τελικά, θα τα καταφέρουμε.

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο νίκης του Συνδυασμού «Συνεργασία Πολιτών» του υπ. Δημάρχου Νίκου Μουρκούση


Ι.Π. Μεσολογγίου 28/4/14


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίδειξη σιγουριάς και ισχύος έκανε ο Συνδυασμός «Συνεργασία Πολιτών», καταθέτοντας πρώτος το μεσημέρι της Κυριακής 27/4/14, πλήρες ψηφοδέλτιο 126 προσώπων, με υποψηφίους σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες του διευρυμένου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Μουρκούση, όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, περπάτησαν τον κεντρικό δρόμο της Χαριλάου Τρικούπη στο Μεσολόγγι, φθάνοντας στο Δικαστικό Μέγαρο, όπου κατέθεσαν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας 

στα εγκαίνια του Εκλογικού μας Κέντρου

την Τετάρτη 9 Απριλίου και ώρα 8 μ.μ.

Στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη στο Μεσολόγγι.

Νίκος Γ. Μουρκούσης

Υποψήφιος Δήμαρχος

Ι.Π. Μεσολογγίου – Αιτωλικού - Οινιαδών

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Ι.Π. Μεσολογγίου 7/4/14  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας (7 Απριλίου), ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Μουρκούσης με στελέχη του συνδυασμού «Συνεργασία Πολιτών», πραγματοποίησαν εθελοντική αιμοδοσία για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.
   Παράλληλα, συναντήθηκαν με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γ. Κυριακόπουλο, με την Διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και με εργαζομένους και ενημερώθηκαν για τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ίδρυμα.
   Ο Νίκος Μουρκούσης τέθηκε στην διάθεση της διοίκησης του Νοσοκομείου, ώστε σαν Δήμαρχος να αγωνισθεί για την απρόσκοπτη λειτουργία του, χωρίς ελλείψεις σε υλικά και επάνδρωση με το απαιτούμενο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

«Συνάντηση του υποψ. Δημάρχου Νικ. Μουρκούση με την Έθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης»

Ι.Π. Μεσολογγίου 2/4/14 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου συναντήθηκε την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014 ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Μουρκούσης και συζήτησε θέματα που αφορούν την δραστηριότητα της Ομάδας.
Οι Εθελοντές Διασώστες έθεσαν στο Νίκο Μουρκούση τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ενώ τόνισαν ότι μέχρι σήμερα δεν έχουν σχεδόν καμία στήριξη από το Δήμο.

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση του Νίκου Μουρκούση για το Αιτωλικό

Έχοντας στα χέρια μου το συκοφαντικό φυλλάδιο που γνωστοί-άγνωστοι πέταξαν χθες ξημερώματα στα σπίτια του Αιτωλικού, την πράξη και το περιεχόμενό του μόνο ως Πρωταπριλιάτικο αστείο θα μπορούσα να εκλάβω. Γιατί αλλιώς, θα προσέφευγα στη Δικαιοσύνη εναντίον αυτών που γνωρίζω ότι το έπραξαν.

Η εμμονή κάποιων πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, είναι τραγελαφική και το μόνο που μένει, είναι να επιδειχθεί επιτέλους το γνήσιο έγγραφο και όχι κάποιο φωτομοντάζ!  Ο λόγος που προσπαθούν να με σπιλώσουν, είναι ότι δεν βρίσκουν τίποτε άλλο στην 30ετή επιστημονική και κοινωνική παρουσία μου στο Αιτωλικό, για να μου προσάψουν.

Μήνυμα του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Μουρκούση για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού

Η καθιέρωση της 2ας Απριλίου ως Παγκόσμιας Ημέρας για τον Αυτισμό αποτελεί σημαντικό βήμα αναγνώρισης των θεμελιωδών δικαιωμάτων των ατόμων στο φάσμα του Αυτισμού.

Στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και στην ενημέρωση της κοινωνίας μας ώστε να κατανοήσει τις ιδιαιτερότητες, τις ανάγκες και τα δικαιώματα αυτών των ατόμων. Ο σεβασμός, η αλληλεγγύη  και η υποστήριξη των ατόμων με Αυτισμό καθώς και των οικογενειών τους αποτελεί κριτήριο πολιτισμού. Ο αποκλεισμός και η περιθωριοποίηση αυτών των ατόμων είναι κοινωνικά ανεπίτρεπτο.