Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ομιλία εγκαινίων εκλογικού κέντρου

Συνδημότισσες και συνδημότες του διευρυμένου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου,
Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του αγώνα μας, να διεκδικήσουμε την ψήφο των Συμπολιτών μας. Θέλουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, προκειμένου να δούμε το Δήμο μας να βγαίνει απ το περιθώριο του ενδιαφέροντος, και να παίρνει τη θέση που του αξίζει και του αναλογεί, στα χαρτιά και στην πράξη. Οχι μόνο στα λόγια, κυρίως και πρωτίστως, στα έργα. Το όραμά μας για το Δήμο μας είναι ένα όραμα αξιώσεων, για ένα τόπο που πραγματικά το αξίζει. Για το Δήμο που διαλέξαμε να ζήσουμε, να φτιάξουμε οικογένεια, να εργαστούμε.

Φίλες και φίλοι,
Η συγκίνηση που νιώθω αυτή την στιγμή είναι έντονη. Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την πίστη σας στην αγνότητα και την αλήθεια των προθέσεων μου. Εχει αναπτυχθεί μεταξύ μας μια δυνατή σχέση ειλικρίνειας, εκτίμησης και αγάπης. Σας ευγνωμονώ για την εμπιστοσύνη και την πίστη που μου δείχνετε. Μένω εδώ μαζί σας όλα μου τα χρόνια, στα εύκολα και στα δύσκολα, σε χαρές και λύπες. Με τα θετικά μου και τα αρνητικά μου, πάντα όμως πορεύομαι με ειλικρίνεια και σεβασμό στον συνάνθρωπο μου. Δεν είμαι ευκαιριακός επισκέπτης στον τόπο μας, βρίσκομαι πάντα ανάμεσά σας. Είμαστε συνοδοιπόροι στον ίδιο δρόμο, στο δρόμο της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, της ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ, της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. Με τη δική σας στήριξη, συμπαράσταση και προτροπή, αλλά και την δική μου ισχυρή θέληση να προσφέρω ενεργά και αποτελεσματικά στον τόπο μας, ξεκινήσαμε κι αυτό τον αγώνα, με τελικό σκοπό να γυρίσει σελίδα ο Δήμος μας. Και να είστε βέβαιοι, όλοι μαζί, τελικά, θα τα καταφέρουμε.


Συμπολίτισσες και συμπολίτες,
Είχαμε την ευκαιρία το προηγούμενο διάστημα να συζητήσουμε συστηματικά και διεξοδικά με Πολίτες και Φορείς του Δήμου μας, για τη διαμόρφωση του Προγράμματός μας, που βρίσκεται σε φάση επεξεργασίας. Όλοι συμφωνούμε στα μείζονα θέματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον του Δήμου μας. Όλοι συμφωνούμε ότι τα προβλήματα για να λυθούν, απαιτούν ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και πολλή ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ και ΣΥΝΕΣΗ. Μακριά από υπερφίαλα σχέδια και αερολογίες. Το ΝΑΙ σε όλα, αποτελεί ένα μεγάλο και ασύστολο ψέμα. Όπου το ακούτε, κλείστε τ’αυτιά σας, απλά σας χαϊδεύουν με τα λόγια τους. Πρέπει να αφήσουμε οριστικά πίσω το χθές που μας πλήγωσε όλους και μας έφερε ως εδώ. Να διδαχτούμε απ’ αυτό και να κοιτάξουμε μπροστά. Οι εκλογές του Μαίου έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, γίνονται σε μία χρονική στιγμή που η χώρα "παλεύει "να βγει από μια πρωτόγνωρη βαθιά κρίση. Οι καιροί είναι «πονηροί». Ανεύθυνοι «Σωτήρες» θα επιχειρήσουν να κάνουν εμπόριο ελπίδας, για να υφαρπάξουν την ψήφο σας. Η επόμενη Πενταετία είναι κομβική, ο Δήμος μας δεν αντέχει άλλο μαρασμό, δεν αντέχει άλλα πέντε χαμένα χρόνια. Οφείλουν οι Δημιουργικές Δυνάμεις του τόπου να βγουν μπροστά. Οι άξιοι, από όπου και αν προέρχονται, μπορούν να δώσουν τις λύσεις. Ο Δήμος δεν είναι κελεπούρι, όπως τον σκέφτονται κάποιοι. Ας Αφήσουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τους Πολίτες να πάρουν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
Εκείνο που συναντήσαμε μέχρι τώρα, στις επαφές μας με τους πολίτες, είναι ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε όλες τις γωνιές του Δήμου μας, είναι κοινά. Με σειρά προτεραιότητας, τους πολίτες απασχολούν:

Η καθαριότητα, ο δημοτικός φωτισμός και η κατάσταση των δρόμων.
Το ακριβό και πολλές φορές ακατάλληλο νερό.
Η ανεργία και η τεράστια πτώση τζίρου των καταστημάτων.
Ο προβληματισμός για το μέλλον της πρωτογενούς παραγωγής (στη γεωργία, στην κτηνοτροφία, στην αλιεία, κ.τ.λ.).
Η κακή συγκοινωνιακή σύνδεση όλων των περιοχών του Δήμου με το Κέντρο.
Η ελλιπής εξυπηρέτηση από τις δημοτικές υπηρεσίες και η απουσία της δημοτικής αρχής από τα πραγματικά προβλήματα κάθε μικρής κοινωνίας.
Η έλλειψη χωροθέτησης και σχεδίου πόλης ώστε να μπορούν να χτίσουν τα σπίτια τους ή να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά.
Η απουσία τουριστικών υποδομών και η μικρή επισκεψιμότητα.
Η στασιμότητα στον τόπο μας και η έλλειψη επενδύσεων.
Και πολλά άλλα…

Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες

Ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα. Το πρόβλημα κάθε ενός συμπολίτη, αποτελεί για μας το αντικείμενο της πολιτικής μας. Είμαστε εδώ γιατί θέλουμε να δώσουμε λύσεις σε εκείνα που απασχολούν εσάς.

Ένα ξεκίνημα ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. Ήρθε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο καιρός, να διαμορφώσουμε σε ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με τους Πολίτες το Δήμο μας, όπως τον οραματιζόμαστε, όπως μας αξίζει. Στη σκέψη μας, οι Πολίτες αποτελούν μέρος της επίλυσης των προβλημάτων. Επηρεάζουν με τη γνώμη τους το τελικό αποτέλεσμα. Με εφόδια τις ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ τους και τα άξια και ποιοτικά στελέχη της κοινωνίας μας που επανδρώνουν τον συνδυασμό μας, είναι βέβαιο ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Οι πολίτες ΑΠΑΙΤΟΥΝ από ΕΜΑΣ συγκεκριμένα πράγματα. Δεν πετάνε στα σύννεφα, δεν έχουν αυταπάτες. Έχουν αίσθηση της πραγματικότητας. ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ, το ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ του Δήμου, ΑΣΦΑΛΕΣ και ΠΟΙΟΤΙΚΟ περιβάλλον να ΖΟΥΝ, να ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ και να μεγαλώνουν τα παιδιά τους, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.

Τους ευχαριστούμε για την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ τους και τους λέμε:

ΕΣΕΙΣ είστε η ΔΥΝΑΜΗ της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

ΕΣΕΙΣ είστε ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ

ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΡΑΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Αγαπητοί φίλες και φίλοι

Επιδιώκουμε τη διαρκή και άμεση ενασχόληση των πολιτών και των εθελοντικών οργανώσεων στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου μας. Παράδειγμα προς μίμηση η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου.
Μόνον με την ενεργοποίηση των πολιτών και των κοινωνικών δυνάμεων, μπορούμε ν’ανταπεξέλθουμε σε ζητήματα, όπως:
Η καθαριότητα, το πράσινο και οι δενδροφυτεύσεις, η αλληλεγγύη, οι πλατείες, τα δημόσια κτίρια, τα μνημεία μας και γενικώς η όψη κάθε χωριού και πόλης του Δήμου μας.

Η ασφάλεια και η κοινωνική προστασία όλων των πολιτών, είναι έργο του Δήμου. Σε συνεργασία με τις αρμόδιες κρατικές Αρχές αλλά και με τις πολλές αρμοδιότητες που πλέον περνούν στους δήμους, οφείλουμε να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά μας, στο δρόμο, στο σχολείο αλλά και στο σπίτι.. Και στην προσπάθεια αυτή ο εθελοντισμός αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο..
Στηρίζουμε την νεολαία και γι’αυτό εξαγγείλαμε ήδη κέντρο πληροφόρησης Νέων (πληροφόρηση για εκπαίδευση, επαγγελματική κατάρτιση, πολιτισμό, αθλητισμό, οικολογία, περιβάλλον, τουρισμό, ευρωπαϊκά προγράμματα για αυτοαπασχόληση, κ.π.ά.).
Επίσης, κέντρο πρόληψης και αντιμετώπισης κάθε εξάρτησης. Παράλληλα είμαστε αρωγοί στις ήδη υπάρχουσες δομές και στην εξαιρετική προσπάθεια που κάνουν (ΨΥΧΑΡΓΩ, ΕΨΥΠΕΑ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, κ.λ.π.)

Στο σημείο αυτό να δώσουμε συγχαρητήρια στη σημερινή δημοτική αρχή, για το καλό επίπεδο καθαριότητας και εξωραϊσμού της πόλης του Μεσολογγίου, τις τελευταίες μέρες… Δεσμευόμαστε ότι, η προσπάθεια αυτή θα είναι καθημερινή από την δική μας δημοτική αρχή, κι όχι μόνον κάθε Βαϊων… Κι όχι μόνον για την πόλη αλλά για ολόκληρο το Δήμο μας, μέχρι το μικρότερο χωριό.

Δεν μπορεί να είναι ανενεργά τα πλυντήρια κάδων, επειδή χρειάζονται λίγες εκατοντάδες ευρώ για την επισκευή τους. Η σωστή και τακτική αποκομιδή των απορριμμάτων αλλά και το πλύσιμο των κάδων είναι για μας αδήριτη ανάγκη. Διασφαλίζουμε έτσι και την δημόσια υγεία. Ο ΧΥΤΑ γέμισε. Πλέον δεν γίνεται υγειονομική ταφή των απορριμμάτων. Πρώτο μέλημά μας να αποκαταστήσουμε την συνέχιση της σωστής διαχείρισής τους, παράλλληλα με την ολοκληρωμένη ανακύκλωση με ανταμοιβή, κατά τα πρότυπα άλλων πόλεως (όπως π.χ. η Σπάρτη).

ΑΔΕΣΠΟΤΑ
Έχουμε πλήρη εικόνα, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων του Περιβάλλοντος και των Ζώων, τι πρέπει να γίνει για το τεράστιο ζήτημα των αδέσποτων ζώων. Με ευαισθησία και με ελάχιστο κόστος, θα δώσουμε άμεσα λύση, μέχρι την ένταξη σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα, που πολύ εύκολα μπορούμε να πετύχουμε.

ΥΓΕΙΑ-ΠΡΟΝΟΙΑ
Στην πρόσφατη επίσκεψή μας στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, δηλώσαμε ότι, σαν Δημοτική Αρχή θα αγωνισθούμε για την απρόσκοπτη λειτουργία του, χωρίς ελλείψεις σε υλικά και επάνδρωση με το απαιτούμενο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Εκφράζοντας τα αισθήματα και τις ανάγκες όλων των κατοίκων του διευρυμένου Δήμου μας, καταγγέλλουμε και από το βήμα αυτό, την πρακτική της συνεχούς υποβάθμισης του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, προς όφελος της λειτουργίας του νέου Νοσοκομείου Αγρινίου.
Τρανή απόδειξη, η μετακίνηση γνωστού νεφρολόγου από το Μεσολόγγι στο Αγρίνιο, για τρεις μέρες την εβδομάδα,
που πιθανά είναι η απαρχή της υποβάθμισης και ενδεχομένως, μελλοντικά, του κλεισίματος της Μονάδας Νεφρού Μεσολογγίου. Μιας Μονάδας που λειτούργησε μετά από πολυετείς προσπάθειες και αγώνες και εξυπηρετεί νεφροπαθείς μιας μεγάλης γεωγραφικής περιοχής, από την ορεινή Ναυπακτία μέχρι το Ξηρόμερο.
Αμετακίνητη θέση μας, προς κάθε κατεύθυνση, ως γιατρός και ως δημοτικός συνδυασμός, είναι ότι ο Δήμος Μεσολογγίου, δεν θα επιτρέψει καμία υποβάθμιση του Νοσοκομείου καθώς και το κλείσιμο καμίας Κλινικής ή Μονάδας. Η ζωή και η υγεία των πολιτών, είναι αδιαπραγμάτευτες και όποιος θελήσει να θίξει το Νοσοκομείο Μεσολογγίου, οχυρωμένος πίσω από οποιονδήποτε κομματικό ή άλλο μανδύα, θα μας βρει σθεναρά απέναντι.
Εμείς, θα εξασφαλίσουμε γιατρό σε κάθε γωνιά του Δήμου, έστω για μια φορά την εβδομάδα, για να εξυπηρετούνται οι ηλικιωμένοι και οι ανήμποροι να μετακινηθούν.
Το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, που επιτελεί άριστο έργο, θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς πρόνοιας και η ομάδα θα στελεχωθεί με προσωπικό και ειδικούς επιστήμονες.
ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ
Το Μεσολόγγι και η ευρύτερη περιοχή του βρίθουν αρχαίων και νεότερων μνημείων. Η νεώτερη ιστορία μας και το όνομά μας «Μεσολόγγι», αποτελεί πόλο έλξης ανθρώπων από όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Η άϋλη κληρονομιά μας αποτελεί τον θησαυρό, που αν τον προβάλλουμε σωστά και με επιστημονικό τρόπο, θα φέρει τουρισμό και πλούτο στην περιοχή μας. Το πρόγραμμα εκπονείται και θα ανακοινωθούν προεκλογικά οι δράσεις που θα αναλάβουμε.

Ανάπτυξη-Επιχειρήσεις
Η οικονομική ύφεση στραγγαλίζει τις επιχειρήσεις και τους εμπόρους. Η καλύτερη συγκοινωνιακή σύνδεση και η διαφήμιση και προβολή του τόπου μας, με παράλληλη αύξηση της επισκεψιμότητας, θα τονώσουν την αγορά.
Η απεμπλοκή από την αρχαιολογία της ΒΙΠΕ Μεσολογγίου, παράρτημα της οποίας είναι εκείνη του Πλατυγιαλιού στον Αστακό, θα δημιουργήσει σοβαρές προϋποθέσεις προσέλκυσης επενδυτών με παράλληλη αύξηση της απασχόλησης.
Οι συνολικές προτάσεις του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου έχουν γίνει από εμάς αποδεκτές και οι δράσεις μας θα είναι συντονισμένες.
Η στροφή προς το θαλάσσιο μέτωπο του Μεσολογγίου, με τρόπο που θα δίνει προοπτική δεκαετιών, αποτελεί ζήτημα αιχμής και είμαστε σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς και πολίτες. Σημειώνω ότι, σύντομα όλες οι συναφείς αρμοδιότητες περνούν στο Δήμο, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι να χαράξουμε το Μεσολόγγι της επόμενης 25ετίας.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ
Διαπλάτυνση του δρόμου που συνδέει το Μεσολόγγι με το Αιτωλικό και τις Οινιάδες και φωτισμός του μεγαλύτερου μέρους του με φωτοβολταϊκά, μέσω ευρωπαϊκού προγράμματος. Άλλωστε, αποτελεί παράπλευρο έργο της Ιονίας Οδού και μπορεί εύκολα να χρηματοδοτηθεί. Ο δρόμος αυτός έχει γίνει πρόξενος σωρείας θανατηφόρων ατυχημάτων και δεν μπορεί πλέον να παραμείνει ως έχει.

Η διάνοιξη όλων των προβλεπόμενων δρόμων του Σχεδίου Πόλης και η επεκτάσεις σχεδίων πόλης σε κάθε πόλη και χωριό, θα δώσουν τεράστια ώθηση στην οικονομία της περιοχής μας. Επιτέλους, καθιέρωση του Μεσολογγίου ως ποδηλατούπολη. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα έγιναν μόνο εξαγγελίες και επαφίεται σε εμάς να δημιουργήσουμε μιαν άλλη πραγματικότητα στην πόλη, που θα αρέσει στους κατοίκους της.

Ο Δήμος πρέπει να αποκτήσει, επιτέλους, πλαζ σοβαρού επιπέδου, με πλήρη υποδομή, κατάλληλους δρόμους πρόσβασης και επενδύσεις με αυτοχρηματοδότηση. Τουριστική ανάπτυξη χωρίς πλαζ ανταγωνιστικές δεν γίνεται. Η δημιουργία κάμπινγ τροχόσπιτων με αυτοχρηματοδότηση, αποτελεί μια από τις δράσεις που θα αναλάβουμε. Τα ιαματικά λουτρά αποτελούν ξεχωριστή σελίδα και εκεί θα γίνει μια πρωτοποριακή αξιοποίηση με αυτοχρηματοδότηση, που θα φέρει χιλιάδες επισκέπτες στον τόπο μας.

ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ
Από 1-1-15 η Διεύθυνση Αλιείας και η Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας, περνά στο Δήμο. Είναι μια τρανή ευκαιρία, με την συνεργασία με Πανεπιστήμια και Φορείς, να χαράξει ο Δήμος δική του αγροτική πολιτική, στον τομέα της αναδιάρθρωσης των καλλιεργειών και της διάθεσης των προϊόντων. Παράλληλα, μέσω του νέου ΕΣΠΑ, με το ειδικό γραφείο Ευρωωπαϊκών Προγραμμάτων που θα λειτουργήσει με ειδικούς μετακλητούς επιστήμονες (θα αμοίβονται βάσει αποτελέσματος, αν προσπορίζουν προγράμματα στο Δήμο μας), θα δώσουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να μπουν στην τυποποίηση και την μεταποίηση των τοπικών προϊόντων.

ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, Υγιεινό ΝΕΡΟ παντού. Πρώτο μέλημα το Αιτωλικό. Πολλά τα προβλήματα, το νερό είναι τελείως ακατάλληλο. Εμείς θα φέρουμε υγιεινό πόσιμο νερό στο νησί. Μεγάλο πρόβλημα ο Βιολογικός του Αιτωλικού και η μόλυνση της λιμνοθάλασσας, που πρέπει άμεσα να σταματήσει. Ήδη εργαζόμαστε στην κατεύθυνση αυτή, σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες.
Ο εξορθολογισμός λειτουργίας της ΔΕΥΑΜ, ώστε να διασφαλισθεί η συνέχιση λειτουργίας της, χωρίς παράλληλη αύξηση του κόστους για τους δημότες, αποτελεί ένα άλλο ξεχωριστό κεφάλαιο που χρήζει επιστημονικής ανάλυσης και το μελετούμε ιδιαίτερα.
ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΕΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ
Δημοτικός υπάλληλος, τουλάχιστον κάποιες φορές την εβδομάδα, σε κάθε χωριό του Δήμου. Εξυπηρέτηση των πολιτών μέσω του διαδικτύου, είναι πλέον εφικτό. Αποκέντρωση αρμοδιοτήτων και κονδύλια στα Τοπικά Συμβούλια, ώστε να επιλύουν άμεσα προβλήματα καθημερινότητας των δημοτών.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΨΥΧΗ
Κανένα γήπεδο χωρίς χόρτο, η νεολαία χρειάζεται το χώρο της. Επισκευή των Κλειτών Γηπέδων. Στήριξη όλων των ομάδων ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλευ, κ.τ.λ.. Θα υπάρξει εκτενής συγκεκριμένη αναφορά στο πρόγραμμά μας, που εκπονούν τα εξειδικευμένα στελέχη του συνδυασμού μας..

Φίλες και φίλοι, 
Αυτοί είναι οι κύριοι άξονες του προγράμματος, που θα πάρετε σύντομα στα χέρια σας.
Είναι η δική σας Συμμετοχή και γνώμη, που μέτρησε στο τι πρέπει να γίνει, και ποιες είναι οι προτεραιότητες.
Η γνώμη σας δεν πήγε χαμένη, όπως δεν θα πάει χαμένη και η ψήφος σας.

Τώρα πια έχουμε ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. Εχουμε γίνει ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ.
Σήμερα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τη ΝΙΚΗ, αύριο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στον αγώνα να γυρίσει σελίδα ο τόπος μας.
Και Σήμερα και Αύριο θα είμαστε ΜΑΖΙ, ΕΔΩ.
Αύριο, θα έχουμε ένα Δήμο με ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, με ΠΡΟΚΟΠΗ.
Ένα δήμο που θα ΑΝΗΚΕΙ στους Πολίτες και θα τους κάνει ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ..
Σας ευχαριστώ.