Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Αρχίζει η ανασύνταξη του συνδυασμού..

  Σε διαδικασία ανασύνταξης έχει μπει ο δημοτικός συνδυασμός Μεσολογγίου-Αιτωλικού-Οινιάδων "Το μέλλον είναι τώρα!" , δεδομένου ότι σε δύο χρόνια θα έχουμε τις επόμενες δημοτικές εκλογές.Το ανανεωμένο ψηφοδέλτιο της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης, θα είναι έτοιμο τουλάχιστον έξι μήνες νωρίτερα, ώστε οι υποψήφιοι να έχουν όλο τον αναγκαίο χρόνο να έρθουν σε επαφή με κάθε δημότη ξεχωριστά και να αφουγρασθούν τις ανάγκες και τις προσδοκίες του!
   Η τετραετία αυτή, δυστυχώς, αποδεικνύεται μια ακόμη χαμένη ευκαιρία για να λύσει ο τόπος τα χρόνια προβλήματά του και να μπει σε διαδικασία οικονομικής, τουριστικής, παραγωγικής, κ.τ.λ. ανάπτυξης, με άμεσο στόχο την αύξηση της πρωτογενούς παραγωγής και της μεταποίησης των τοπικών προϊόντων, την προσέλκυση επισκεπτών και επενδυτών αλλά κυρίως την συγκράτηση των νέων, που φεύγουν λόγω της ανεργίας.
   Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του συνδυασμού, να θέσουν ζητήματα και να μας υποδείξουν λύσεις, προκειμένου να συνδιαμορφώσουμε το πρόγραμμά μας και να επαναξιολογήσουμε τις προτεραιότητές μας. Οι κάτοικοι κάθε περιοχής και κάθε πόλης ή χωριού, γνωρίζουν πολύ καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες τους και τις καλύτερες λύσεις.
   Καλούμε επίσης όλους τους συμπολίτες μας του διευρυμένου δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, που έχουν ελάχιστο ενδιαφέρον για τα κοινά, να επικοινωνήσουν μαζί μας, να ανταλλάξουμε απόψεις και να πυκνώσουν τις τάξεις του συνδυασμού.
   Δεν περισσεύει κανένας και όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε στον τόπο μας τις συνθήκες, μέσα στις οποίες θέλουμε να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας..