Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Κόντρες για τις προσλήψεις

Συνεχίζει να "δηλητηριάζει" την τοπική πολιτική σκηνή η ανεξέλεγκτη κόντρα του δημάρχου Παν. Κατσούλη με τον πρόεδρο του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Βασ. Σπυρόπουλο!
   Το "παραλήρημα" του δημάρχου στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, αποδεικνύει ότι δεν περνά και τις καλύτερες μέρες του κι ότι όλα γίνονται για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους..
   Επίσης, οι παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου είναι αδικαιολόγητες. Οταν αναλαμβάνεις ένα σημαντικό έργο, δεν παραιτείσαι στην πρώτη (έστω άδικη) επίθεση εναντίον σου..
   Εμείς δεν μπορούμε ασφαλώς να γνωρίζουμε ποιός έχει δίκιο κι αν οι προσλήψεις (τα ονόματα έχουν ανακοινωθεί και παρήλθε ήδη και η προθεσμία ενστάσεων) για πεντάμηνο είναι καθόλα νόμιμες. Αξιολογούμε όμως το γεγονός ότι η διαλογή των αιτήσεων έγινε από την ΑΝ.ΑΙΤ. στην οποία πρόεδρος είναι ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Κατσούλη, Σπύρος Κουφός και ο δήμαρχος θα έπρεπε να εμπιστεύεται τον σύμβουλό του, κι όχι να βάλει έξαλλος κατά πάντων!
   Πάντως, είναι γεγονός ότι οι όποιες ενστάσεις μπορεί και να κριθούν σε 6-8 ή και 10 μήνες, οπότε θα έχει παρέλθει το πεντάμηνο και οι προσληφθέντες (νομίμως ή παρανόμως) θα έχουν εργασθεί και θα έχουν πληρωθεί.
    Το μόνο που θα μείνει είναι η πικρία όσων πραγματικά είχαν ανάγκη και ενδεχομένως δεν επιλέχθηκαν και η αρχόμενη διάλυση της δημοτικής ομάδας του δημάρχου, που αδυνατεί πλέον να τον παρακολουθήσει...