Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Μεγάλη συγκέντρωση του Νικ. Μουρκούση

Με απόλυτη επιτυχία και μαζική συμμετοχή των δημοτών του διευρυμένου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του κορμού του ψηφοδελτίου, του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Μουρκούση.

Παραβρέθηκαν πάνω από 700 άτομα, που κατέκλυσαν μέσα και έξω το Ραδιομέγαρο Μεσολογγίου. Ο Ν. Μουρκούσης παρουσίασε το νέο όνομα του συνδυασμού του, που πλέον ονομάζεται «Συνεργασία Πολιτών». Όπως τόνισε, στόχος είναι να καταδείξει ότι, στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, μόνο με πλατιά συνεργασία πολιτών απ’ όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους, μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα του Δήμου μας.
Ο υποψ. Δήμαρχος επεσήμανε ότι «Στόχος μας είναι η Συνεργασία και η Σύνθεση όλων των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου. Πέρα και πάνω από τα κόμματα» και συνέχισε λέγοντας «ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ στην Κοινωνία, είναι το κεντρικό μας σύνθημα. Θέλουμε την ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και τη ΣΥΝΘΕΣΗ των δημιουργικών δυνάμεων του δήμου μας. Θέλουμε μια Δημοτική Αρχή ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, με ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ και ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ. Να δώσει ΕΛΠΙΔΑ. Να ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από τις πολιτικές προτιμήσεις και τις ιδεολογικές αφετηρίες . Να αναμετρηθεί με τα προβλήματα, να ανατρέψει το κλίμα ακινησίας και αδράνειας..».



Μετά το πέρας της εκδήλωσης, μιλώντας στα ΜΜΕ ο Ν. Μουρκούσης δήλωσε: «Ήταν μια μεγαλειώδης και συγκινητική συγκέντρωση συμπολιτών μας, που μας δίνει κουράγιο και δύναμη να διεκδικήσουμε τον Δήμο και να προσφέρουμε στους πολίτες. Επίκεντρο της πολιτικής μας είναι ο άνθρωπος και αυτόν υπηρετούμε».