Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Περιοδεία του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Μουρκούση σε Ευηνοχώρι και Αγ. Γεώργιο

Το Ευηνοχώρι και τον Άγιο Γεώργιο επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο 8 και 9/3/14 ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Μουρκούσης. Επικεφαλής του συνόλου των υποψηφίων του Δημοτικού Συνδυασμού «Συνεργασία Πολιτών», συνομίλησε με δεκάδες συμπολίτες, επισκέφθηκε δημόσιους χώρους και επιχειρήσεις ενώ συναντήθηκε με τους προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων.

Η επαφή με τους δημότες είναι ο ασφαλέστερος τρόπος καταγραφής των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, ώστε να υπάρξει επεξεργασία και να δοθούν οι κατάλληλες λύσεις. Δυστυχώς κι εδώ, η καθημερινότητα αποτελεί το μείζον πρόβλημα. Ο ελλιπής δημοτικός φωτισμός, η πλημμελής αποκομιδή απορριμμάτων, οι κατεστραμμένοι δρόμοι αλλά και η ποιότητα του πόσιμου νερού και η έλλειψη αποχέτευσης, είναι τα ζητήματα που ανέδειξαν οι περισσότεροι δημότες αυτών των παραγωγικών χωριών, που νοιώθουν βαθιά εγκατάλειψη από την παρούσα δημοτική αρχή.

Ο Συνδυασμός θα συνεχίσει τις επισκέψεις του σε όλα τα τοπικά και δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου, θα αφουγκραστεί τα προβλήματα και τα δίκαια αιτήματα των συμπολιτών μας και θα απαντήσει με ένα ρεαλιστικό επιχειρησιακό σχέδιο επίλυσής τους.