Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

«Ο Νίκος Μουρκούσης στον αγώνα Βόλεϋ της Γ.Ε. Μεσολογγίου»

Ι.Π. Μεσολογγίου 22/3/14


Τον νικηφόρο αγώνα της ομάδας βόλεϋ της Γυμναστικής Ένωσης Μεσολογγίου, παρακολούθησε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 22 Μαρτίου 2014 ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Μουρκούσης.
Μετά τον αγώνα, συγχάρηκε τους Μεσολογγίτες αθλητές και τον προπονητή τους Βασίλη Μανθάτη και άκουσε τα παράπονα για την κακή κατάσταση του Κλειστού Γηπέδου. Όταν βρέχει, το γήπεδο γεμίζει νερά που καθιστούν αδύνατη την διεξαγωγή αγώνων ενώ υπάρχει ανάγκη συντήρησης και ανάνεωσης του εξοπλισμού (ταμπλώ).
Ο γιατρός δεσμεύτηκε ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου θα είναι νόμιμες (άδεια λειτουργίας του Κλειστού δεν υπάρχει) και θα συντηρούνται επαρκώς, αφού αποτελούν σημαντικό μέσο για την υγιή ενασχόληση της νεολαίας με τον αθλητισμό, ενώ χρειάζεται να αποκτήσουμε και χώρους για άλλα αθλήματα (τένις, κ.τ.λ.). Μάλιστα, θα πρέπει να βρεθεί λύση ώστε οι δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις να διατίθενται επαρκώς, υπό τις κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις, και στους συμπολίτες μας που θέλουν να αθληθούν αλλά δεν ανήκουν σε αθλητικούς συλλόγους.