Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Επίσκεψη στο εργοστάσιο «ΔΕΛΦΟΙ»

Ι.Π. Μεσολογγίου 16/3/14

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη στο εργοστάσιο «ΔΕΛΦΟΙ»

Την μεγάλη μονάδα παραγωγής τυροκομικών προϊόντων «ΔΕΛΦΟΙ» που βρίσκεται στο Μεσολόγγι, επισκέφθηκε το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Μουρκούσης επικεφαλής αντιπροσωπείας του συνδυασμού του. 

Ο Νίκος Μουρκούσης και οι συνεργάτες του έγιναν δεκτοί από τον ιδιοκτήτη κ. Κώστα Δανικέλη, που τους ξενάγησε στους χώρους του υπερσύγχρονου εργοστασίου της επιχείρησης του, που απασχολεί δεκάδες εργαζομένους και αποτελεί σημαντική πηγή εσόδων για την περιοχή μας.


Ο Νίκος Μουρκούσης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζομένους, τους οποίους και συγχάρηκε για την συμβολή τους στην ενδυνάμωση της τοπικής βιομηχανικής παραγωγής και για την ποιότητα των προϊόντων που παράγουν. Τόνισε ότι η αξιοποίηση της πρωτογενούς παραγωγής του τόπου μας, μέσα από την μεταποίηση και την τυποποίηση είναι μονόδρομος και οφείλουμε ως δήμος να προσελκύσουμε πρόσθετες αντίστοιχες επενδύσεις που θα δώσουν δυνατότητα εργασίας σε πολλούς συμπολίτες μας και θα ενισχύσουν την οικονομική δραστηριότητα της περιοχής.
Εκ του γραφείου τύπου.