Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Xρειάζεται η στήριξη και η ενεργή συμμετοχή όλων μας ώστε να πετύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα

Ζούμε σε μια ιδιαίτερη εποχή με πολλές και δύσκολες συγκυρίες για την χώρα μας. Χρειάζεται λοιπόν όλοι να δραστηριοποιηθούμε και μέσα από συντονισμένες και οργανωμένες συλλογικές δράσεις να προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα πρέπει να δοθεί η δυνατότητα σε νέους ανθρώπους, με φρέσκιες ιδέες, με όραμα και διάθεση να προσφέρουν για την ανάδειξη των τοπικών κοινωνιών μακριά από κομματισμούς, χρωματισμούς, συμφέροντα και φιλοδοξίες.

Με αυτές τις σκέψεις αποφάσισα να συμμετέχω στην αναγέννηση και αναβάθμιση του τόπου μου, της Ιερής Πόλεως Μεσολογγίου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του έμπειρου στα κοινά και άριστου επιστήμονα Νίκου Μουρκούση. Ας βάλουμε στην άκρη την μιζέρια και το μαρασμό και ας προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την μοίρα του τόπου μας και επιτέλους να δούμε το Μεσολόγγι στην θέση που του αξίζει. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς και χρειάζεται η στήριξη και η ενεργή συμμετοχή όλων μας ώστε να πετύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Στρατιωτικός, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Μεσολογγίου